Messenger

Messenger voor iPhone

Gratis berichten sturen naar Facebook contacten

Facebook Messenger voor iPhone is een gratis berichtendienst voor gebruikers van Facebook. De software is enerzijds vergelijkbaar met de ingebouwde chatfunctie in de Facebook-applicatie en anderzijds met de snelle berichtenservice WhatsApp.Sms'en...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Heldere interface

TEGEN

  • Nogal spartaans

Uitmuntend
8

Facebook Messenger voor iPhone is een gratis berichtendienst voor gebruikers van Facebook. De software is enerzijds vergelijkbaar met de ingebouwde chatfunctie in de Facebook-applicatie en anderzijds met de snelle berichtenservice WhatsApp.

Sms'en sijpelt naar de vergetelheid en maakt plaats voor korte berichtjes via internet. Natuurlijk zijn het nog steeds 'short messages' maar ditmaal vanuit gratis services. Diensten als WhatsApp en PingChat gingen Facebook Messenger al voor en nu kan je ook exclusief chatten met Facebookcontacten. Zo vatten we deze applicatie dan ook het liefste samen: een vrij simpele app waarmee je alleen met je vrienden van dit netwerk kletst.

Ofschoon je ook vanuit de Facebook-app kletst met je vrienden, kan dat nu vanuit een apart, officieel programma. Facebook Messenger heeft weinig anders om het lijf dan het sturen van berichtjes, aangevuld met het opnemen van korte voice messages. Bijzonder is Facebook Messenger dan ook geenszins, maar een mooie interface waar je tekst deponeert en gratis – over internet – verstuurt naar je vrienden, is altijd welkom.

Simpel & snel; dat is de samenvatting voor Facebook Messenger. De kosteloze chat-app voegt niet veel toe aan de gevestigde orde maar is voor Facebook-fans een echte must.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor iphone

Messenger

Download

Messenger 205.0

Beoordelingen about Messenger

×